puma sko herre

Talk about anything
Zachary Funk
Posts: 3
Joined: Fri Aug 16, 2019 5:55 am

puma sko herre

Postby Zachary Funk » Fri Aug 16, 2019 6:04 am

Fortsætter deres langvarige sort puma partnerskab, Diamond Supply Co. og Puma inviterer solen til SS19 og skaber en lys kollektion under moniker af "California Dreaming." Låner den æstetik, der er så finjusteret af grundlægger Nick Diamond, udformer den indgående samling signaturen Tiffany Blue-toner, der bruges så fremtrædende i kreativets hovedline, med tøjkapslen indeholder den sammen med sorte og hvide neutraler samt en rivaliserende kanarisk gul.

ALIF-blokering af branding på hælbenene i rødt, og en guldfolie "NEW YORK NEW YORK" ramte på hver af deres tunger. Ligesom ALIFE har Puma dybe rødder inden for Big Apple, især hvad angår Clyde, da New York Knicks store Walt Frazier blev verdens første underskrift basketballatlet efter anmodning om et skræddersyet par af Puma Suede med en bredere egnet til at hjælpe sin spillestil på banen. Begge par af ALIFE x Puma Clyde vil udelukkende være tilgængelige på ALIFE og deres puma sko tilbud online butik den 18. oktober, mens globale detailhandlere begynder at losse deres lager den næste uge den 26..

PUMA er klar til at gå ind i basketkategorien igen, og de gør det ved at hædre sin første nogensinde underskrevne atlet i sporten - Walt Clyde Frazier. Tilbage i sorte puma sko 1973 gik det tyske sportsbeklædningsfirma sammen med New York Knicks-stjernen for at frigive Puma Clyde, en ikonisk og ærbødig silhuet, der har været en grundpille i sport og gadekultur i næsten fem årtier. Til fejring af deres tilbagevenden til bøjler vil de præsentere Walt for en levetidskontrakt, mens de frigiver et superbegrænset løb på 73 par Clydes udelukkende på Puma Hoops HQ ved 162 Flatbush i Brooklyn. Rummet er åbent fra 11:00 til 19:00 i dag, så kør derude for at se, hvad Puma har oprettet til deres storslåede tilbagevenden til basketball.

Big Sean's anden Puma-kollektion puma dk vil også være tilgængelig hos detailhandlere over hele verden. Med 50-årsdagen for Puma-ruskinden i tankerne har det ikoniske mærke slået sig sammen med Big Sean for at frigive en anset fodtøjskollektion. Som den første parring mellem de to kreative partnere vil der være en nydesignet version af Puma Suede med en let moderniseret ankelbånd samt en almindelig version af Suede og Clyde. Blå og grøn striping afslutter hvert look ved hjælp af en løkke på hælen. Nedenfor kan du finde en liste over hvor man kan købe hos nogle af de bedste forhandlere rundt omkring på nettet.

Nu når de ankommer i en guld- og cordovan-ordning, udtrykkes de mættede toner højt langs en fuld corduroy-fremstilling, hvilket tilføjer en illusiv skyggeeffekt mellem walesne i materialet. En hvid formstribe adskilles jævnt i kompliment med snørene, mens den retro æstetiske skubbes evokativt gennem den gulnede mellemsål. Hvis du søger at få fat i begge par, er de i øjeblikket tilgængelige hos oversøiske detailhandlere med en statssideudgivelse på <�a href = "bestemt bestemt til ned ad vejen.

Rihannas succesrige partnerskab med det europæiske brand Puma fortsætter med denne forfriskende foråret puma sko herre 2018-kollektion af fodtøj. Tilbage efter populær efterspørgsel er Puma Creeper, der har mærket's klassiske "ruskind" overdel med en forhøjet Creeper såle. To sportslige muligheder er tilgængelige nu - Puma sort / grøn gecko og den blændende blå / grøn gecko, hvor sidstnævnte har en isafdækket sål, der refererer til det vandlevende tema i denne mikrokapsel. Derudover har Rihanna og Puma skabt en Scuba Boot, selvom premium-design og ruskindsmaterialer ikke antyder, at du faktisk skal nedsænke dig selv i farvande. Se nedenfor for en komplet liste over, hvor man kan købe Image Fenty PUMA af Rihanna Cleated Creeper Surf såvel som støvlerne.

Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest